CPU houders

Onze CPU-houders zorgen ervoor dat u uw computer netjes weg kan werken onder uw bureau en tegelijkertijd de vloer vrij houdt.

8 producten in CPU houders

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten in CPU houders

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Universele CPU houder

Een CPU houder is een steun voor de computerkast die onder het bureau gemonteerd kan worden. Op deze manier is de PC stevig onder het bureaublad bevestigd. De houders zijn gemakkelijk onder een bureau te schroeven. Ook zijn ze zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar. De minimale en maximale verstelmaten zijn te vinden in de productomschrijving.

Voordelen van een CPU houder

  • Minder stof in de computer. Als een computer van de grond af staan, zuigt deze minder stof aan. Stof ligt namelijk vaak ook op de grond. Op deze manier blijft de computer van binnen beter schoon. Je zult dus minder vaak de koelventilatoren schoon hoeven maken. Ook kan een ophoping van stof gevaarlijk zijn voor je computer, dit voorkom je op deze manier.
  • Meer ruimte op je bureau. Als je de computer op je bureau hebt staan, kun je deze met een computersteun onder je bureau verplaatsen. Op deze manier houd je meer ruimte op je bureau over om aan te kunnen werken. Vaak heb je ook meer beschikbare ruimte onder je bureau dan op je bureau, dus dit komt mooi uit.
  • Je computer staat veilig. Aangezien de kast van de computer veilig is opgeborgen in de houder, staat deze vast. Hij kan dus niet omvallen als hij per ongeluk wordt aangestoten. Verder is de kans dat er per ongeluk vloeistof overheen komt ook kleiner, omdat hij als het ware beschermd wordt door het bureaublad.
  • Het is makkelijk schoonmaken. Het reinigen van een ruimte is veel gemakkelijker wanneer er meer van de vloer vrij is. Omdat je met een CPU-houder apparatuur van de grond naar onder het blad verplaatst, is er meer vrije ruimte. Dit maakt bijvoorbeeld stofzuigen of dweilen veel gemakkelijker.
  • Indien je een verstelbaar bureau hebt, weet je zeker dat er geen kabels los of kapot gaan bij het omhoog of omlaag verplaatsen. Aangezien de computer mee beweegt met de rest van de apparatuur op het bureau, komt er nooit spanning te staan op de kabels. Dit is helemaal ideaal in combinatie met een kabelgoot.

Monteren van een CPU houder

Tenzij je een computersteun voor een bepaalde Ahrend serie kiest, zijn de steunen universeel en gemakkelijk aan de onderkant van het tafelblad te bevestigen door middel van schroeven. Houd bij het monteren wel rekening met eventuele uitstekende delen van de computer als deze eenmaal in de houder is geplaatst.

Steunen die gemaakt zijn voor specifieke Ahrend onderstellen kunnen vaak direct aan de dwarsbalk van het bureau worden bevestigd.

Direct leverbaar

Onze computersteunen zijn direct leverbaar uit ons magazijn van 10.000 m². We kunnen ze dus snel leveren met onze eigen bezorgservice, of als je ze écht snel nodig hebt, kan je ze op komen halen in onze showroom.