Barkrukken

Verschillende krukken met een hoge zit. Goed te combineren met onze bartafels.

20 producten in Barkrukken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten in Barkrukken

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barkrukken kopen

Een bar, hoge werkplek of een statafel zijn goed te combineren met een barkrukken. Barkrukken bieden een hoge zit, gecombineerd met een voetensteun om je voeten op te laten rusten. De krukken zijn er in twee hoofdmodellen; krukken met rugleuning en krukken zonder rugleuning. Ook zijn ze er in diverse kleuren, van een zwarte barkruk tot een knalgroene barkruk.

De barkrukken hebben zithoogtes van zo’n 74 tot 83 cm. Hou er bij het uitzoeken van een barkruk altijd rekening mee dat er een centimeter of 30 ruimte tussen het zitvlak van de barkruk en de onderkant van de tafel moet zijn, zodat je comfortabel kan zitten.

Barkrukken met houten zitting

Barkrukken met een houten zitting zien er misschien oncomfortabel uit, maar dat zijn ze absoluut niet. De comfortabele houten zitting wordt gecombineerd met een stalen onderstel voor maximale stevigheid. De zitting kan gemaakt zijn van blank gelakt hout, maar er zijn ook varianten beschikbaar met gekleurde lak. Wij bieden houten barkrukken zowel met als zonder rugleuning.

Barkrukken met kunststof zitting

De voordelen van een barkruk met kunststof zitting zijn gewicht en kleur. De zitting van kunststof is lichtgewicht en kunststof is beschikbaar in veel verschillende kleuren. De kunststof zittingen worden gecombineerd met een luchtig metalen frame voor een open geheel wat perfect staat in elke ruimte.

Barkrukken met stoffen bekleding

De barkruk met stoffen zitting is heerlijk comfortabel. Deze barkrukken zijn beschikbaar in verschillende kleuren stoffen bekleding om een zacht schuim met stevige binnenkant. De barkrukken hebben een metalen onderstel met voetensteun, zodat ze altijd goed zitten.

Barkrukken met kunstleren bekleding

Het voordeel van skai is dat het hygiënisch is. Ook is het altijd makkelijk te reinigen, mocht het smerig worden. Deze krukken met kunstleren bekleding zijn daarom in elke situatie te gebruiken.  

Bartafels

Bij een barkruk hoort natuurlijk een bartafel. Wij bieden ook verschillende modellen van sta- en bartafels aan, welke uit voorraad leverbaar zijn. Zo kunt u gemakkelijk een informele sfeer creëren op de werkplek, waar je goed kunt ontspannen.