Slingerverstelbare bureaus

24 producten in Slingerverstelbare bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten in Slingerverstelbare bureaus

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slingerverstelbaar bureau

Dit model bureau kun je in hoogte verstellen met behulp van een slinger. De slinger drijft een centrale as aan, die op zijn beurt het verstelmechanisme in de poten aandrijft. Door de slinger de ene kant op te draaien, gaat het bureau omhoog. Draai de slinger de andere kant op en het bureau gaat weer omlaag.

Onze slingerbureaus zijn verkrijgbaar in een bereik wat geschikt is om alleen aan te zitten, maar er is ook een serie die geschikt is als zit/sta bureau, dus waar je zowel staand  als zittend aan kan werken. Dit kan gebruikt worden om staand en zittend werken af te wisselen, omdat lang in dezelfde houding werken slecht is voor de gezondheid.

Nieuwe slingerverstelbare bureaus

Wij bieden verschillende huislijnen verstelbare bureaus aan, die elk verstelbaar zijn over een ander bereik. Op deze manier is er altijd een passend bureau. Al onze verstelbare bureaus hebben gemeen dat het stevige onderstellen zijn. Ze zijn voorzien van nieuwe bladen met melamine toplaag, kern van spaanderplaat en een PVC stootrand. Zodra het bureau op de gewenste hoogte staat, kan de slinger ingeklapt of verwijderd worden.

Gebruikte en refurbished slingerbureaus

Ook hebben we altijd een aanbod aan gebruikte of refurbished bureaus. Bij een gebruikt bureau, is het bureau zelf nagekeken, gerepareerd en schoongemaakt waar nodig. Als je een refurbished bureau aanschaft, is deze ook nog eens voorzien van een nieuw tafelblad. De kleur van dit blad kan je zelf kiezen.

Het aanbod in de winkel is altijd groter dan online, omdat we niet het continu wisselende aanbod online kunnen zetten. Kom dus gerust langs in onze showroom van 13.500 m² om het actuele assortiment te bekijken.

Accessoires bij het bureau

Een bureau is altijd uit te breiden met extra accessoires om het werken prettiger te maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Kabelgoten, om de kabels netjes en makkelijk op te bergen achter het bureau. Handig bij hoogte verstelbare bureaus, om alles netjes mee te laten gaan bij het verstellen.
  • Computersteunen worden gebruikt op een computerkast onder het blad te hangen. Op deze manier worden ze met het bureau mee verplaatst en is stofzuigen onder het bureau makkelijker. Ook zuigen de ventilatoren minder stof aan als ze van de grond staan.
  • Monitorarmen kunnen gebruikt worden om schermen netjes op te hangen en makkelijk te verplaatsen. Ook geven ze meer werkruimte op het bureau.
  • Met een appellade kun je kantoorbenodigheden netjes opbergen onder je bureau.