BNZ bureaustoelen

De BNZ-lijn is ons huismerk bureaustoelen. Deze kwalitatief hoogstaande stoelen zijn beschikbaar in verschillende modellen, allemaal uitgerust met multifunctionele wielen, geschikt voor zowel harde als zachte ondergronden. Veel modellen zijn ook als loketstoel beschikbaar.

9 producten in BNZ bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten in BNZ bureaustoelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een goede huislijn

BNZ bureaustoelen zijn onderdeel van onze huislijn BNZ. Deze huislijn bevat ook onder andere bureaus en kasten, zodat u uw gehele kantoor in dezelfde stijl in kan richten. Op het gehele assortiment BNZ bureaustoelen zit 5 jaar lang garantie. Dit geeft aan hoeveel vertrouwen wij in onze stoelen hebben.

Goed zitten

De bureaustoelen van ons BNZ huismerk zijn altijd goed in te stellen. Ze voldoen (bijna) allemaal aan de Europese bureaustoelnorm NEN-EN 1335, waardoor het grootste gedeelte van de Europese beroepsbevolking er goed op kan zitten. Sommige stoelen voldoen zelfs aan de strengere Nederlandse norm NPR-1813, wat ze geschikt maakt voor 95% van de Nederlandse beroepsbevolking.

Snelle levering uit voorraad

Wij hebben de meeste BNZ bureaustoelen altijd op voorraad. U kunt dus naar onze 13.500 m² grote winkel komen om de stoelen uit te proberen en direct mee te nemen. Of wanneer u via internet besteld, kunnen wij ze altijd snel leveren.