Whiteboarden en prikborden

Bij presentatieborden vind je alles wat je nodig hebt om overzichtelijk informatie te presenteren aan grote groepen. We hebben bijvoorbeeld whiteboards, flipovers, glasboren en prikborden. Uiteraard hebben we ook accessoires voor al deze borden.

47 producten in Whiteboarden en prikborden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

47 producten in Whiteboarden en prikborden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Magnetische whiteboarden

Whiteboarden zijn ideaal om voor een grote groep te presenteren. Ze kunnen centraal opgehangen worden en dan kan iedereen zijn of haar bijdrage leveren aan de inhoud van het bord. Of één enkel persoon kan een presentatie geven of een brainstormsessie leiden.

Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte whiteboarden in verschillende afmetingen. Gebruikte whiteboards worden echter zonder montagemateriaal geleverd. Ook is het mogelijk om verrijdbare whiteboards te bestellen of meervlaksborden te krijgen, waar de beschrijfbare ruimte vergroot of verkleind van worden door de zijkanten van het bord in of uit te klappen.

Een weekplanner op whiteboard of maandplanner op whiteboard behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze beschrijfbare planners kun je makkelijk een planning opstellen die voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

Flipover

Een flipover is een soort van groot kladblok op een driepoot. Op dit kladblok kunnen gemakkelijk aantekeningen of schetsen worden gemaakt. Het resultaat van een sessie kan dan van het kladblok gescheurd worden en makkelijk worden bewaard. Voor een flipover zijn geen speciale stiften nodig.

Glasbord

Glasborden zijn glazen platen met een gekleurde achterkant. Deze borden zijn met speciale stiften beschrijfbaar en weer uitwisbaar. Door middel van speciale, extra krachtige magneten kunnen ook bijvoorbeeld memo’s opgehangen worden op de glasborden. De glasborden zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Prikbord

Op prikborden kunnen op de ouderwetse manier papieren memo’s en brieven worden geprikt door middel van punaises. Wij hebben prikborden van verschillende materialen in ons assortiment, zoals vilt, perskurk, stof en speciaal bulletin-materiaal. De meeste prikborden zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren.

Accessoires voor whiteboarden en glasborden

Wij verkopen ook alle accessoires die nodig zijn voor goed gebruik van onze presentatieborden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan whiteboardstiften, magneten voor whiteboarden of glasborden of nieuw papier voor flipovers. Ook verkopen wij verschillende startpakketten voor whiteboards, zodat je direct kunt beginnen met gebruik na aanschaf.