Garderobekasten

Ons aanbod garderobekasten is beschikbaar in verschillende kleuren. De garderobekasten hebben kolombreedtes van 30 of 40 cm en één of twee deuren per kolom. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en deur- en slotopties. Den hierbij bijvoorbeeld aan cilindersloten of haak/oogsluitingen geschikt voor hangsloten.

39 producten in Garderobekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

39 producten in Garderobekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen garderobekasten kopen

Met een garderobekast kun je gemakkelijk kleding opbergen. Een kledingkast heeft per kolom één of twee deuren over de complete hoogte van de kast. Ze zijn heel geschikt voor een garderoberuimte op een bedrijf of zelfs thuis. Omdat de ruimte achter de deuren groot is, kan er gemakkelijk veel kleding overzichtelijk opgeborgen worden, zoals een jas, sjaal, schoenen en een paar handschoenen.

Hoge garderobekasten

Onze garderobekasten zijn 180 cm hoog. Ze hebben over de hele hoogte van de kast één of twee deuren per kolom. Kasten gaan tot 3 kolommen, dus we hebben garderobekasten met 1 deur, 2 deuren, 3 deuren, 4 deuren of 6 deuren. De kolommen zijn 30 cm breed of 40 cm breed. Elke deur heeft zijn eigen slot. De volgende slotopties zijn bij ons standaard leverbaar:

  • Cilinderslot
  • Haak/oogsluiting, optioneel met hangslot
  • Mechanisch cijferslot
  • Elektronisch pinslot

Optioneel kunnen kasten ook geleverd worden met pandsloten, neem hiervoor contact met ons op. Bij de garderobekasten uit de multicolor serie, is er een grote keuze uit kleuren voor de deuren. Elke deur kan zelfs zijn eigen kleur krijgen.    
De bovenkant van de kast is standaard plat, als optie kant hier een stofkap op geplaatst worden, om afstoffen makkelijker te maken. De kast staat normaal gesproken op de platte onderkant, maar kan tegen meerprijs op voetjes geplaatst worden, of er kan een zitbank op stalen pootjes voor gemonteerd worden.

Z-garderobekasten

Bij een Z-garderobekast heb je altijd twee deuren per kolom. Bij deze uitvoering verdelen de deuren de kast echter over de hoogte in plaats van de breedte, met aan de onder- of bovenkant een uitsparing in de breedte, zodat het van voren er een beetje uitziet als een Z. Op deze manier heb je de complete hoogte van de kast om kleding in op te hangen en in het bredere gedeelte kan bijvoorbeeld een paar schoenen neergezet worden.

Schoon/vuil garderobekasten

Bij dit type garderobekast heb je één deur per kolom. Achter de deur zit een legbord bovenin en onder het legbord een schot wat het interieur in twee delen splitst. In beide delen hangen haken, zo kan bijvoorbeeld links de vuile kleding hangen en rechts de nieuwe, terwijl schoenen of helmen gemakkelijk op het legbord gelegd kunnen worden.

Ook hebben we een wasopvangkast waar je op een centraal punt was op kan vangen en vervolgens op de was gooien. Ook bieden we een kledinguitgiftekast, waar een centrale deur inzit om alle 10 vakjes te vullen, elk vakje kan dan vervolgens met een eigen sleutel leeg gehaald worden.