Verlichting

Allerlei soorten lampen, zoals bureaulampen, loeplampen en werkplaatslampen. Alle lampen zijn voorzien van of een spaarlamp of een LED-lamp.

29 producten in Verlichting

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten in Verlichting

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bureaulamp kopen

Soms heb je gewoon wat extra verlichting op de werkplek nodig. Een goede lamp kan dan uitkomst bieden. Wij hebben verschillende soorten lampen die in verschillende situaties voldoen.

Een bureaulamp is een lamp die je op je bureau kunt zetten. Deze lampen hebben een stevige basis, zodat de lamp altijd blijft staan. De arm van de lamp kan zo bijgesteld worden, dat je altijd licht hebt waar dit nodig is. Wij hebben de lampen beschikbaar in de volgende kleuren.

Staande loeplamp op statief

Met een loeplamp kun je dingen belichten en gelijk uitvergroten. Dit is handig bij werkzaamheden waarbij nauwkeurigheid belangrijk is, zoals werken met horloges of met kleine elektronische apparaten. Door de verlichting en de loep kun je net wat nauwkeuriger zien wat je aan het doen bent. Loeplampen zijn beschikbaar met een voet, waarop ze stevig staan. Ook kun je ze krijgen met een bladklem, zodat je ze makkelijk aan de rand van je werkblad kunt bevestigen, om de maximale vrije ruimte op je werkblad te houden.

Staande lamp

Staande lampen zijn ideaal om een grotere ruimte in één keer te verlichten. Je kunt de lamp in het midden van de ruimte zetten om de hele ruimte tegelijk van licht te voorzien.