Bureaus op maat

Soms is een op maat gemaakt bureau de perfecte oplossing om een hoek of nis op te vullen. Hier vind je een assortiment van bureaus die wij op jouw gewenste maten maken.

7 producten in Bureaus op maat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten in Bureaus op maat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bureau op maat laten maken

Soms zijn standaardmaten niet toereikend. De maten die wij bieden zijn veelvoorkomend, maar af en toe heb je een nisje waar mooi een bureau kan staan. Als de ene standaardmaat te klein is, maar de andere standaardmaat nét te groot, is dit zonde van de ruimte. Het is bij ons daarom ook mogelijk om een bureau uit een onze BNZ series op maat te laten maken. Bij deze bureaus kun je de breedte van het blad zelf bepalen. Bij sommige bureaus kun je de diepte ook bepalen, bij anderen staat de diepte van het blad vanwege het onderstel vast op 80 cm.

Wij nemen een standaardmaat blad en laten dit door een onze interieurbouwer inkorten. De ontstane zaagsnedes worden netjes weggewerkt met dezelfde stootrand die ook rond een nieuw blad zit. Hierdoor is aan het blad niet te zien dat we het hebben ingekort.

Wij zorgen ervoor dat het onderstel ook netjes op een maat gemaakt wordt die past bij het nieuwe formaat van het blad. Standaard zullen wij er vanuit gaan dat het onderstel symmetrisch moet worden gemonteerd. Mocht dit juist niet handig zijn, neem dan contact met ons op of vermeld dit bij de bestelling. Vaak is er wel enige speelruimte, dus kunnen wij het blad aan een kant extra uit laten steken.

Bureaublad op maat

Mocht je kiezen voor een op maat gemaakt model met een hoogteverstelbaar onderstel en komt dit bureau in een nis, dan is het wel handig om er zeker van te zijn dat de wanden van de nis haaks omhoog lopen. Mochten de wanden van de nis naar boven toe taps toelopen, dan kan het zo zijn dat het bureau tijdens het omhoog verplaatsen zichzelf klem zet en je dus onbedoeld een lagere maximumhoogte voor je bureau hebt.

Wij streven ernaar om een op maat gemaakt bureau zo snel mogelijk te leveren, maar het blijft altijd maatwerk. Op maatwerk zit altijd een langere levertijd, dan op een bureau wat we direct uit voorraad van onze winkel van 13.500 m² kunnen leveren.

Pas je bureau verder aan

Uiteraard hebben wij ook accessoires om het werken aan je op maat gemaakte bureau nog prettiger te maken. Je kunt bijvoorbeeld een monitorarm nemen om je beeldscherm(en) netjes op te hangen en makkelijker verplaatsbaar te maken. Met een CPU-houder kun je je computerkast netjes ophangen onder je bureau, ideaal voor hoogte verstelbare bureaus. Ook zijn er verschillende oplossingen om kabels netjes weg te werken. En als je extra bergruimte nodig hebt, dan hebben we verschillende appellades en ladeblokken om voor opslag onder het bureau te zorgen.