Vitrinekasten

Onze vitrinekasten zijn voorzien van glazen wanden in een geanodiseerd of zwart gelakt aluminium frame. Standaard worden ze geleverd met verlichting (op netstroom) bovenin en floatglass legborden.

42 producten in Vitrinekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

42 producten in Vitrinekasten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen vitrinekast kopen

Een vitrinekast kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo zou je een verzameling mooi tentoon kunnen stellen. Of je kunt een greep uit je assortiment mooi presenteren bij bijvoorbeeld de bedrijfsingang, zodat je bezoekers direct zien wat je verkoopt.

Onze vitrinekasten zijn gemaakt met een stevig aluminium frame, met alle vier de wanden van veiligheidsglas. Ook de traploos verstelbare legborden van de vitrinekast zijn van veiligheidsglas. De vitrinekasten zijn van binnen nagenoeg stofvrij, zodat de collectie altijd mooi zichtbaar blijft. Afhankelijk van de breedte, is de vitrine in het plafond voorzien van één of meerdere LED-spots. De deuren zijn altijd door middel van een sleutel afsluitbaar, zodat de inhoud veilig opgeslagen ligt.

Zwarte vitrinekast

Het aluminium profiel van de kast is verkrijgbaar in zwart gelakt of geanodiseerd aluminium. De kasten zijn in allerlei standaardmaten leverbaar, maar maatwerk is ook altijd mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op wat betreft de mogelijkheden en kosten.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft deuren, wij bieden de volgende opties:

  • Enkele draaideur; aan één kant van de kast zit een draaideur die met een sleutel geopend kant worden
  • Dubbele draaideur; aan de zijkanten van de kast zit een draaideur, elke draaideur kan met een sleutel worden geopend
  • Dubbele draaideur aan de voorkant; in de voorkant van de kast zit een dubbele glazen draaideur. Door middel van een cilinderslot kunnen de deuren worden geopend
  • Dubbele schuifdeur; aan de voorkant van de kast zit een dubbele schuifdeur, waardoor per keer één helft van de kast geopend kan worden, via een drukknop met cilinderslot.

Extra opbergruimte

De vitrinekasten kunnen altijd uitgebreid worden met extra floatglas legborden. Standaard worden vitrinekasten van 2 meter hoog geleverd met 4 legborden. Maar er kunnen altijd extra legborden voor de vitrinekasten bij besteld worden als blijkt dat er meer opslagruimte nodig is.