Landkaarten op whitebord

Verschillende soorten landkaarten, zoals wegenkaarten en postcodekaarten, geprint op een magnetisch en beschrijfbaar whitebord. U kunt ook uw eigen gekozen kaart op een whitebord laten printen, neem hiervoor contact met ons op.

113 producten in Landkaarten op whitebord

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

113 producten in Landkaarten op whitebord

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Landkaart op whiteboard

Je kunt een landkaart op een magnetisch en beschrijfbaar whiteboard laten printen. Op deze manier kun je gemakkelijk aantekeningen maken of met een magneet notities plakken op een kaart.

Kaart van Nederland op whiteboard

Je kunt Nederland op verschillende manieren bekijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wegenkaart van heel Nederland of juist een kaart van een specifieke provincie. Hetzelfde geldt voor een overzichtskaart van de postcodes van heel Nederland of juist een provincie. Een andere opties is een overzichtskaart van de gemeentes van Nederland.

Kaart van Duitsland op whiteboard

Ook van Duitsland zijn er kaarten op een whiteboard beschikbaar. Zo hebben wij wegenkaarten op een whiteboard, ingedeeld per regio. Ook zijn er postcodekaarten van heel of half Duitsland, afhankelijk van welke regio interessant is. Als laatste is er nog een kaart met de organisatiestructuur van Duitsland.

Kaart van België en Luxemburg op whiteboard

Van de Benelux, België, Luxemburg of Belgische provincies hebben wij ook wegenkaarten in het assortiment. Ook is er een kaart waarop in één oogopslag de postcodes van België en Luxemburg te zien zijn.

Overige kaarten op whiteboard

Van de overige landen/streken in Europa hebben wij ook kaarten op een whiteboard beschikbaar. Van wegenkaarten tot kaarten van havens in Europa. En er zijn ook kaarten beschikbaar voor streken of landen uit de rest van de wereld.