Akoestisch plafondpaneel Mute, 100 cm breed

Dutchcreen
100 cm
120 cm
140 cm
160 cm
180 cm
200 cm
excl. BTW 255,- Prijs incl. BTW € 308,55
op bestelling

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Specificaties

Meer informatie
Fabrikant Dutchcreen
Staat Nieuw
Levertijd Op bestelling, 2-4 weken
Breedte (cm) 100
Type Akoestische vulling

Omschrijving

De panelen zijn in Nederland gemaakt van voornamelijk gerecycled materiaal

De akoestische vulling absorbeert geluid in de ruimte en vermindert geluidsoverlast

Beschikbaar in veel verschillende kleuren

 

Als geluid in een ruimte vanaf de wanden kaatst, blijft geluid rondzingen. Dit is vooral van toepassing bij muren van hard materiaal zoals metaal of beton. Slechte akoestiek in dit soort ruimtes zorgt voor veel achtergrondgeluid, wat leidt tot afleiding en slechte concentratie.

Door in zulke ruimtes akoestische panelen toe te passen, kan het achtergrondgeluid drastisch verminderd worden, wat het comfort en de productiviteit ten goede komt. Ook kun je geconcentreerder werken. Tegelijkertijd wordt stress gereduceerd.

De grootste verbetering in de akoestiek van een ruimte kan worden bereikt door twee panelen op de verschillende wanden van een hoek van een ruimte te plaatsen, zodat ze een L vormen. Met de Mute panelen van Dutchcreen is er een akoestische oplossing die voor elke ruimte op maat te maken is. Ook zijn deze panelen leverbaar in vele kleuren en verschillende stofsoorten, zodat ze in elke ruimte passen.

Een paneel is gefabriceerd uit 92% gerecycled textiel en 8% polyestervezel, maar zijn 100% te recyclen. De panelen zijn bestand tegen schimmelvorming en zijn vlam- en brandvertragend volgens Euroklasse B/S1/D0. De vulling heeft een akoestische waarde van αw = 0,85.

De bekleding van een plafondpaneel is beschikbaar in stof of tegen meerprijs in wolvilt, voor een luxere uitstraling.

Deze plafondplaten worden door middel van staalkabels met een stelsysteem opgehangen aan het plafond. Het maximale oppervlak per paneel bedraagt 2 m². Omdat de plafondplaten ruimte tussen het plafond en de plaat zelf over laten, worden lage tonen nog beter gedempt.

Indien de standaardmaat niet voldoet, kunnen de panelen op maat gemaakt worden. Kies hiervoor de maat die net iets groter is dan u wenst en vul de gewenste maat in.