Elektrisch verstelbaar zit/sta bureau BNZ 300 met Viasit Drumback bureaustoel

BNZ
120 x 60 cm
120 x 80 cm
140 x 80 cm
160 x 80 cm
599,- 954,- Prijs incl. BTW € 724,79
U bespaart:  355,00
ruim op voorraad

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Specificaties

Meer informatie
Fabrikant BNZ
Staat Nieuw
Levertijd Direct leverbaar
Hoogteverstelbaar (van/tot) 72-121 cm
Vorm Rechthoekig
Soort onderstel Elektrisch verstelbaar, Zit/sta bureaus

Omschrijving

Elektrisch hoogte verstelbaar van 72 tot 121 cm, zodat je zowel staand als zittend kan werken

Het onderstel heeft een maximale dynamische belasting van 120 kg

Standaard compleet gemonteerd afgeleverd

Voldoet aan NEN 2449 en NPR-1813

 

De BNZ 300-bureaus zijn elektrisch verstelbaar van 72 tot en met 121 cm hoog, met een snelheid van 39 mm/s. Het verstellen gaat gemakkelijk door de knoppen op de bediening in te drukken. Het onderstel bestaat uit zwart gelakte metalen poten. De poten zijn vierkant met een afmeting van 60 x 60 mm. De maximale dynamische belasting van het onderstel is 120 kg.

Het blad is gemaakt van spaanderplaat en is afgewerkt met een melamine toplaag en een PVC stootrand. Om ervoor te zorgen dat alle apparatuur op en rond het bureau gemakkelijk mee verplaatst, zijn er opties zoals een kabelgoot of een monitorarm.


De rugschaal is overtrokken met stof, in plaats van gevuld met schuim

Snel in te stellen en voorzien van een autofit-mechaniek

Voldoet aan de Europese NEN-EN 1335 norm

 

De Drumback heeft geen stoffering of netrug, maar combineert de voordelen van de twee basisontwerpen. Het geniale ontwerpidee van Martin Ballendat was, de overtrekstof – net als een trommelvel – over een rugdeel van polypropyleen te spannen. Het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning in combinatie met de stabiliteit van een doorlopende rugschaal, samengevoegd in een frisse en moderne uitstraling.

Specificaties

  • Onderstel beschikbaar in verschillende kleuren met harde of zachte wielen naar keuze.
  • De Drumback kan worden ingesteld met in de stoel geïntegreerde knoppen die met gebruikersvriendelijke iconen zijn aangeduid.
  • Om de hoogte van de rugleuning in te stellen, kan de zittende gebruiker eenvoudig met beide handen naar achteren grijpen, de ruim gedimensioneerde klemmen opklappen, de leuning traploos in de gewenste hoogte schuiven, en de klemmen weer dichtklappen. Intuïtiever en gemakkelijker kan het niet
  • Standaard is de Drumback uitgerust met een autofit-synchroonmechaniek die de rugweerstand automatisch aanpast aan het gewicht van de gebruiker, dit hoeft niet zelf geregeld te worden. Dit kan met een fijnafstelling nog verder aangepast worden.
  • De Drumback is uitgerust met zithoogte- en -diepteregeling en instelbare 2D-armleuningen voorzien van een zacht opdek.

Zithoogte: 40-52 cm
Hoogte: 99-118 cm
Breedte: 68 cm
Diepte: 68 cm


Normaal is het bureau los € 399,- en de stoel € 555,-. Nu samen voor € 599,-